Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: AVC ischemic

AVC ischemic 12 Oct 2011 12:20 #1396

Buna ziua,

Pe data de 9 iulie 2011 mama mea a suferit un AVC. Diagnosticul este AVC ischemic minor in SVB, sd. vestibular central, ASC. atrofie cerebrala difuza, leucoencefalopatie subcorticala aterosclerotica, DISFAGIE CAUZA NEPRECIZATA - glutitie avand sonda nazo gastrica. Totodata sufera de boala cardiaca ischemica cronica, ateromatoza carotidiana bilaterala . In urma acestui AVC nu a ramas cu pareza insa are partea stg amortita si probleme cu glutitia ( nu inghite nici solide nici lichide) La ultima internare i s-a recomandat gastrostoma insa ne este teama de aceasta interventie din cauza problemelor cu inima.Tratamentul administrat : cerebrolysin 5 mg si milgamma - a terminat tratamentul de 6 septembrie, ni s-a spus ca urmatoarea cura va fi peste 3 luni , nitromint, torvazin - l seara, clopidogrel - l pranz , bilobil l dimineata , l seara , motiliul de 3 ori/zi inainte de masa cu jum.ora. A facut si miostin - 5 fiole
I s-a factu IRM regiune cervicala faringe cu rezultat : cateva adenopatii laterocervicale drepte, cu diametrul maxim 18 mm, fara procese expansice cervicale, modificari degenerative ale coloanei cervicale.
Cel din regiunea cranio-cerebrala are rezultatul : atrofie cortico subcorticala fara dilatarea sist.ventricular si a cisternelor de la baza, multiple demielinizari subcorticale supratentoriale, edem interstitial periventricular, calcificare de 10 mm la nivelul coasei creierului
Mentionez ca a inceput si biorezonanta.
Intrebarea este daca d.p.d.v. medical mai pot fi administrate si ale medicamente de stimulare si care are fi , concomitent cu cele pe care le are in prezent (nitomint, clopidogrel, torvazin,bilobil,motilium)
Va multumesc .
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:AVC ischemic 13 Oct 2011 20:57 #1403

Buna seara,

Medicamente de stimulare a ce?
Din ce ia acum (nitomint, clopidogrel, torvazin,bilobil,motilium), esential este clopidogrel.
Din tot ce ati enumerat, medicamentele si procedurile, inclusiv biorezonanta, nici nu are legatura cu infundarea arterelor cerebrale.
Cerebrolysine este important de urmat conform protocolului si cu libertate deplina a medicului care intelege ce face cerebrolysine, sa faca o schema rezultata din experienta si sa vina in intampinarea nevoilor individuale ale fiecarui pacient.
Termenul stimulare nu este potrivit pentru boala tatalui dv. si nici unui limbaj medical. Este potrivit poate pentru cei care au implementat acest termen ca sa pacaleasca pacientii cu tot felul de medicamente si proceduri minune. Protocolul in aceste situatii este semnat intre escrocii din medicina actuala, tot mai multi in Romania, care vaneaza umblatura romanilor dupa minuni, medicamente si procedee minune.
Cu siguranta ca acesti escroci se stimuleaza intre ei, scrii medicamentul ala, iei cutare procent, trimiti la biorezonanta pacientul, iar iei procent.
Daca iesim din mirajul stimularii si revenim la normal, poate cautam un diagnostic corect si poate apoi gasim o schema care poate ajuta cu adevarat.
La intrebarea cu ce altceva poate fi folosit pentru stimulare nu am raspuns, la solicitarea de consultatie si tratament, raspund intotdeauna si destul de des gasesc solutia corecta.

Toate cele bune,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:AVC ischemic 14 Oct 2011 09:40 #1407

Va multumesc pentru raspuns

Mentionez ca schema de tratament a fost stabilita de Spitalul de Neurochirurgie Iasi,biorezonanta a fost recomandata si efectuata tot de un medic, iar termenul de stimulare folosit tot de medic

Numai bine, va doresc !
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:AVC ischemic 19 Oct 2011 22:16 #1422

Eu am aruncat o momeala, medicamente si tratamente eficiente exista, medicatia ortodoxa are importanta si eficienta si valoare si este de necontestat. Eu sunt chirurg vascular si AVC ischemic este o boala a arterelor din creier, este o boala vasculara,
Arterita (arteriopatia cronica obliteranta a membrelorm aterosclerotica) este o alta localizare a bolii, cardiopatia ischemica este localizarea la inima si mai sunt si alte localizari.
AVC este suferinta creierului data de boala vasculara, infarctul mocardic este moartea muschiului inimii din zona de perete cardiac alimentata de un vas infundat, gangrena este moartea piciorului cu artera infundata.
Neurologii astia ar trebui sa inteleaga ca boala numita AVC ischemic este o boala vasculara si bucata aia de creier mort din cauza uni vas infundat, pot ei sa-l stimuleze si descante cat vor cu orice tratament, succesul este conditionat de cresterea cantitatii de sange care ajunge la neuronii inca vii din jurul infarctului cerebral ischemic si refacerea neuronilor si conexiunilor va avea succes numai atunci.
Azi am mai "stimulat" un pacient, venise in carucior, era la 2 saptamani dupa un AVC, paralizase jumatatea dreapta si cand a intrat in cabinet avea gura stramba si abia vorbea. I-am facut homeomezoterapie, injectii cu vreo 300 remedii homeopate in puncte de acupunctura, i-am luat din prima sedinta si sciatica si durerile de genunchi vechi de vreo 10 ani, si durerile de ceafa (spondiloza cervicala) si din toate incheieturile si a plecat pe picioarele lui din cabinet si vorbea fluent. O sa mai vina o data pe saptamana la "stimulare" de inca cateva ori si i-am dat si medicamentele de reglare fiziologica, de topire a cicatricei cerebrale si de favorizare a sinapselor, de rezolvare a inflamatiei, de prostata, de crestere a neuronilor, de detoxifiere si medicamentele ortodoxe de circulatie, si alea de inima si hipertensiune si am aplicat si terapia nutritionala si de reglare a colesterolului si omul va papa multa pensie de acum inainte, spre ciuda lui Boc si a nemernicilor care vor moartea pacientilor, a pensionarilor, ca sa le ramana lor bani cat mai multi.
Imi vine sa zambesc amar cand stiu de dinainte care este cararea buna si cat de multe carari infundate exista, uneori deschise chiar de medici care nu inteleg prea bine bolile.
Stimata Doamna Buzincu Mihaela, va multumesc pentru oportunitatea de a posta public aceste adevaruri rezultate din experienta personala si de a contribui si altor oameni.
Rezolvati cauza, circulatia cerebrala si creierul se va vindeca singur sau ajutat, revedeti postarea anterioara, in care am mentionat cate ceva (trombex, singurul medicament cauzal), stimularea asta este utila la organe vii, la oameni vii, prin care circula sangele, dati banii pe circulatia sangelui in creier si nu pe incercari disperate si escroace care gadila mortul si asteapta sa se scoale.
Grabiti-va in recuperarea circulatiei si a neuronilor inca vii din jurul infarctului cerebral.
Va doresc tot succesul in asta.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:AVC ischemic 01 Mar 2013 13:38 #2523

  • Trifa Raluca
  • Trifa Raluca's Avatar
Buna,
bunica mea a suferit de avc ischemic acum 5 ani. Printre medicamentele pe care le ia se afla si Plavix. Am fost la neurolog saptamana asta pt ca simte o presiune in cap,furnicaturi,pulsatii si i-a prescris Bilobil. Pe prospect scrie sa nu se ia Bilobil cu alte medicamente anticoagulante. Este in regula sa ia Plavix si Bilobil??

Multumesc anticipat.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:AVC ischemic 03 Mar 2013 19:18 #2530

Nici o problema in asocierea plavix-bilobil.
Necazurile vin din alte parti decat din aceasta asociere.
Furnicaturile, presiunea si pulsatiile in cap si pe cap nu se rezolva cu bilobil, nici cu plavix.
Bunica sufera de frica si a suferit un soc de tip spaima in trecut, nevindecat inca.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.166 seconds