Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Anxietate

Anxietate 08 Apr 2012 13:21 #1982

  • Diana
  • Diana's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 1
Buna ziua.As vrea sa va intreb daca anxietatea si atacurile de panica se pot rezolva prin acupunctura.Am incercat totul pana acum: psihoterapie fac de cativa ani fara succes, am urmat si un tratament homeopat.Nici o ameliorare a starii mele.Este un dezechilibru pe care pare ca nu-l pot gestiona.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Anxietate 22 Apr 2012 22:37 #1995

Buna seara si scuze pentru raspunsul atat de tardiv,

Anxietatea si atacurile de panica se pot rezolva prin acupunctura, cu conditia sa nu va fie frica de intepaturi. Eu cu acupunctura stiu mai bine sa tratez alte lucruri, cum ar fi durerile. Daca veniti vreo 10 sedinte la intepaturi, pai nu aveti anxietate si sunteti deja vindecat.
Psihoterapia este o metoda de tratament valabila in cazul aplicarii in combinatie cu alte metode.
Tratamentul homeopat pare sa fi avut ceva succes, din moment ce acum nu va este frica de ace si vreti sa faceti intepaturi repetate.
Gata cu gluma.
Atacurile de panica nu exista in realitate ca boala. Decat ca nevoie creata si solutie din care se ingrasa altii, deloc ca rezolvare pentru pacient.
Este adevarat ca nu puteti gestiona acest dezechilibru. In realitate acest dezechilibru nu este in dv., ci in cei care l-au creat si il perpetueaza.
Va propun ceva: lasam dezechilibrul in curtea celor responsabili cu asta si noi ramanem in echilibru. Vreti asta? Va stau la dispozitie pe aceasta tema oricand (precizare: nu ma scoateti chiar din transee, pe unde zboara gloante si curge sange, atunci nu sunt pe site sau pe facebook si nici nu raspund la telefon).
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.300 seconds