Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Pentru tratament impotriva Trombocitozei

Pentru tratament impotriva Trombocitozei 23 Iul 2012 00:39 #2204

Buna seara
Am fost operata pe data de 7 Mai 2012 de splenectomie, fiin suspecta de existenta unui limfom in splina.Dar, rezultatul histopatologic si Imunohistochimic mi-au aratat:
PARENCHIM SPLENIC CU RARI FOLICULI CU CENTRII GERMINATIVI REACTIV IN PULPA ALBA SI HIPERPLAZIE DE PULPA ROSIE CU ARII DE TRANSFORMARE VASCULARA A SINUSURILOR.,urmind a se efectua ulterior si Examenul ImunoHistochimic la Institutul Victor Babes.
HISTOPATOLOGIC: Fragment de parenchim splenic cu structura conservata;pulpa alba prezinta moderata hiperplazie de zona marginala si rari foliculi cu centru germinativi;staza la nivelul puplei rosii
IMUNOHISTOCHIMIC : L26/CD20 pozitiv in structurile foliculare din pulpa alba, pozitiv in rare limfocite mici grupate in sinusurile din pulpa rosie;CD 3 pozitiv in frecvente limfocite mici grupate periarteriolar si in sinusurile din pulpa rosie;CD 5 pozitiv in frecvente limfocite mici grupate periarteriolar si in sinusurile din pulpa rosie;Kappa pozitiv in relative frecvente plasmocite si frecvente celule din zona marginala foliculara;Lambda pozitiv in relative frecvente plasmocite si frecvente cellule din zona marginala foliculara;Kappa/Lambda ~1/1 (polyclonal);CD 10 negativ.
CONCLUZII: Aspectul histopatologic si testele imunohistochimice evidentiaza o hiperplazie moderata de zona marginala cu caracter reactiv .
Dupa aceasta operatie, m-am ales cu o trombocitoza esentiala,am trombocitele acum in jur de 600, fiind monitorizata saptaminal in acest sens.Mi s-a recomandat sa iau toata viata Aspenter cite o pastila pe zi.
Dumneavoastra ce parere aveti, mai exista si alt tratament pentru reglarea trombocitelor, va rog mult ???
Va Multumesc.!!!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Pentru tratament impotriva Trombocitozei 26 Iul 2012 21:27 #2210

Buna seara,

Splina s-a activat cu toate fortele ineficiente la o infectie nerezolvata pana la capat. A tot adus soldati (celule albe de diverse feluri) nepregatiti acolo si probabil s-a umflat de atata lupta, ca sa rezolve o problema in alta parte.
Dupa ce s-a suprimat splina prin splenectomie (Comandamentul ineficient si pagubos a lui Basescu), nu a mai avut cine omora trombocitele si acestea au devenit supranumerare (populatia ramasa pe drumuri, cu cimitirul elefantilor absent).
Treaba nu se rezolva prin referendum, degeaba incerci sa inlocuiesti comandamentul pagubos si incapabil, sa pui in mijlocul petecului prost un alt petec care are priza la petecul care cade.
Hai sa facem o treaba buna.
Incepem prin:
-nutritie avansata
-reglarea conturilor (medicina reglarii fiziologice)
-apoi homeopatie avansata
Cred ca va pot aduce la liman
Toata lumea o sa rada la sfarsit si o sa rasufle usurata.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Pentru tratament impotriva Trombocitozei 28 Iul 2012 17:45 #2214

Buna Ziua , domnule doctor, si va multumesc din suflet pentru intentia dvs. de a ma aduce la un liman, cu trombocitoza mea.
Mai concret, ce presupune tot ceea ce mi-ati spus dvs. ca trebuie facut, va rog (nutritie, homeopatie, etc)???????
Va Multumesc pentru timpul acordat si intelegerea cuvenita.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Pentru tratament impotriva Trombocitozei 17 Aug 2012 00:03 #2233

Nutritie avansata, reglare fiziologica (endocrina, imuna, metabolica, neurologica, psihica), depistarea cauzei, homeopatie unicista, fitoterapie, elemente de medicina ayurvedica.
La vreti?
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.196 seconds