Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Vânătăi pe membre

Vânătăi pe membre 29 Mar 2013 23:36 #2609

  • Deea
  • Deea's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 1
Bună seara !
Am 21 de ani şi de aproximativ 1 an am o problemă ce constă în apariţia unor vânătăi pe membrele inferioare (mai mult) şi superioare. Am observat, în primul rând, că acestea apar în preajma menstruaţiei ori pe perioada acesteia.
Am mers la un medic hematolog, am efectuat o hemogramă completă, majoritatea valorilor fiind în parametri normali, mai puţin leucocitele, neutrofilele şi limfocitele (ce au avut valori mai mari ori mai mici decât normal). Având în vedere că valorile trombocitelor (ce avea în prim-plan hematologul) au ieşit normale, am fost trimisă din nou să fac analiza pt. anticorpii Lupus. Şi aceasta din urmă a ieşit negativă.
Apoi, a urmat o perioadă de câteva luni în care n-au mai apărut vânătăi, iar de ceva timp au reapărut, însă nu ca la început. Sunt mai mici, apar doar câte una, şi nu în mod frecvent + că au o nuanţă gălbuie.

Aş dori să vă întreb ce e de făcut? Ar trebui să merg din nou la medicul hematolog? S-ar putea ascunde ceva mai grav în spatele acestor vânătăi?

Mulţumesc anticipat.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Vânătăi pe membre 08 Apr 2013 06:14 #2614

Fragilitatea capilara si venoasa se rezolva foarte simplu prin suport nutritional avansat (nutritie moleculara) si reglare fiziologica, homeopatie si acupunctura.
Nuanta galbuie arata stadiul de rezorbtie a vanatailor.
Puteti iesi din lantul analize, specialisti, tratamente (sistemul sanitar) apeland la terapii alternative si complementare.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.163 seconds