Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: farmacii homeopate

farmacii homeopate 27 Aug 2010 09:16 #317

:( De ce in oras nu este nici o farmacie homeopata ? Singura farm. care are cate ceva este Bajan, dar pt. o comanda astepti cateva saptamani !
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:farmacii homeopate 27 Aug 2010 20:16 #320

Buna ziua,


Raspunsurile si explicatiile sunt mai multe.

Nu exista farmacii homeopate in orasul nostru si in multe alte orase din mai multe motive.

Explicatia financiara: daca ai homeopate in raft si vrei sa le ai pe toate, trebuie sa investesti in rafturi si stoc. Exista vreo cateva mii de remedii homeopate uniciste, in vreo 8 dilutii mai frecvente, exista remedii homeopate la combinatii (amestecuri) si aici exista multi producatori si multe formule adaptate la dilutii mai joase (apropiate de alopatie), exista acum produsele Guna si un asemenea stoc ar fi destul de mare, voluminos si scump. Sa faci asemenea stoc iti trebuie bani multi.

Alta explicatie: daca nu exista cerere, sa faci asemenea stoc este o tampenie, ramai cu el si cu banii dati (trebuie platit furnizorul in termene de pe loc, peste 10 zile, peste o luna, peste 2 luni sau exceptional peste 3 luni) si cu marfa expirata.

Sirul explicatiilor: nu prea exista homeopati in orasul respectiv sau exista si apeleaza la alte surse de aprovizionare spre care indruma pacientii si astfel, farmaciile nu sunt solicitate local.

Previous (anterior): din homeopatie nu prea faci bani, nici ca medic, nici ca farmacist. Prin homeopatie poti scoate pacientul din sistem si sa-l faci bine, pai atunci daca remediul homeopat nu este platit, consultatia are o plata modica fata de beneficiu care este de obicei ascuns si nestiut sau neapreciat de pacient si niciodata recunoscut de alopatie si industria actuala de medicamente, pai esti tampit ca patron de farmacie sa promovezi asta? Sa se vindece cu adevarat pacientul si sa nu mai vina pentru reteta de alergie, nici pentru cea de stomac (imbolnavit de medicamentele de alergie), apoi nici de medicamentele de ficat, imbolnavit de medicamentele de dureri sau de colesterol si ceea ce inseamna sa fi pacient intrat in sistem?). La Bajan se aduc totusi, vin la 2 saptamani, dar vin. Pai Bajan este profesionist si farmacist adevarat. Cu siguranta cand se va termina criza va avea de toate.

Nu mai intru in toate detaliile, sper din tot sufletul sa se aleaga cat mai repede graul de toata negina din tara asta si sa intram in normalitate.

Sarutmainile,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:farmacii homeopate 28 Aug 2010 00:12 #324

Inteleg logica explicatiilor date : dar, in ce ma priveste, daca din 5 dilutii gasesc doua, iar restul vin sau peste trei sapatamani, ce efect mai au ? Si pana trece criza, mai e... :unsure: N.B.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:farmacii homeopate 28 Aug 2010 08:34 #325

Buna ziua,

Schema se poate adapta functie de dilutiile gasite. Asta se face prin discutie cu medicul curant.
O alta varianta este comandarea dilutiilor lipsa, in caz de urgenta de la o alta farmacie.
O posibila alternativa este farmacia Farmatop Trading SRL, una dintre cele mai bine aprovizionate si serioase farmacii din Romania in ce priveste preparatele farmaceutice homeopate, fitoterapice, gemoterapice, ayurvedice, chinezesti.
Link-ul spre Farmatop Trading este:
www.farmatop.ro/
Acolo gasiti un numar de telefon si fax (pentru comenzi telefonice), precum si adresa si harta pentru cei care vor sa mearga acolo.

Cu stima,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.289 seconds