Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Buna seara!

Buna seara! 28 Oct 2010 19:08 #436

  • Dinca
  • Dinca's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 9
Ma scuzati daca va stresez, de aseara ma doare mina stinga pe os, asa simt durerea, iar amorteala s-a extins din soldul sting pina pe picior jos, mai ales la calcii si la sold simt ca mi se opreste operatia de durere... Numai spun ca tensiunea o am 143 cu 95 si 78 de batai, bataile in schimb cind am dureri bataile depasesc de 110... Eu de fel am tensiunea mica ceva de genu 90 cu 70 cam asa....Intrebarea este: ma operez, mai merg asa cu durerea? Ce sa fac?
Nu mai pot..... Credeti-ma ca nu mai pot...:(
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Buna seara! 29 Oct 2010 15:33 #439

Nu stiu Doamna, simptomele pot fi de encefalopatie hipertensiva sau tot sciatice, cu sindrm de neuron motor si/sau senzitiv. Mai pot fi si osteoporozice.

Cu privire la operatia de hernie de disc, alegerea este a dumneavoastra. Din punct de vedere occidental ortodox, daca aveti simptomelepe care le descrieti si Ct indica compresiune pe nervi sau medulara, pai atunci nu mai este de asteptat.

Acupunctura si homeomezoterapia va pot ajuta, dar nu este sigur ca va scapa de operatie daca exista conflict eadicular sau canalar vertebral.

Problema cu instabilitatea tensionala si a ritmului cardiac, o puteti rezolva cu medicul curant.

Medicul expune pacientului diagnosticul si explica natura bolii, precum si posibilitatile de rezolvare inclusiv avantajele si dezavantajele plus limitele fiecarui tip de tratament. Pacientul informat isi asuma riscurile tratamentelor sau neincadrarii intr-o forma de tratament.

Tratamentul homeomezoterapic costa si el, in pretul tratamantului intrand costul fiolelor, manopera si gazduirea in spatiul de lucru.

Operatia de hernie de disc costa si ea, chiar daca gasiti un neurochirurg bun care sa faca munca patriotica, de anestezist nu veti trece prea usor si va va rupe costul materialelor si medicamentelor sanitare folosite, ca spitalele nu mai sunt spitale si veti cumpara si seringile si serul fiziologic si compresele de pansament si daca laboratorul nu face INR sau alte analize necesare, va trebui sa aveti apartinator care sa mearga cu probele de sange recoltate in "dinti" la laboratoarele private din apropierea spitalului pradat de chair administratorul sau, statul roman, prin sistemul financiar contabil si toate marlaniile care se petrec acum cu sistemul si in sistemul sanitar.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Buna seara! 29 Oct 2010 16:18 #442

  • Dinca
  • Dinca's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 9
Inca odata va multumesc, aveti dreptate in privinta cerintelor a spitalelor, si stiu ca o parte din doctori nu au nici o vina. Am fost la Fundeni si am vb cu dl dr, mi-a dat si o hirtie cu indicatiile pt posibila operatie de hernie, insa mi-a zis sa evit intepeturile, masajele puternice si gimnastica.....Eu una nu pot spune nimic contra doctorilor, pt ca mi-au salvat viata de 2 ori.....As fi chiar o nesimtita sa zic ceva de dinsii, dar ce ma doare cel mai tare ca fiecare ridica din umeri, dvs sinteti singurul care imi raspundeti la intrebari si dna dr Tugui care ma ajuta enorm de mult sa evit operatia.....
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Moderators: Dan Paul
Time to create page: 0.242 seconds