Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Eco Doppler vene și artere - se văd ligamentele?

Eco Doppler vene și artere - se văd ligamentele? 10 Mai 2013 21:05 #2674

  • Lavinia
  • Lavinia's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 3
Hristos a Înviat!
Stimate d-le doctor, am făcut o entorsă la glezna piciorului stâng (prin inversiune) în data de 08 aprilie diagnosticată de medicul ortoped entorsă gr. II/III în urma radiografiei și am avut piciorul imobilizat în ghips din 08 aprilie până în 08 mai. Am evitat să calc pe picior 14 zile apoi am călcat pe el, am mai folosit și cârje când mă durea. Până seara se umfla destul de tare dar dimineața părea că e mai bine. Îngrijorarea mea e că și acum, după atâta timp, piciorul e umflat de jur împrejurul gleznei și sub talpă, e vinețiu și dureros, sub maleolă e ceva întărit și dureros chiar și la atingere, iar sub degete și în talpă simt niște furnicături și o amorțeală ușoară. Fac exerciții ptr mobilitate dar vă rog să-mi spuneți ce investigații pot face să fiu sigură că nu e ruptură de ligament sau că ligamentul e OK. Ajută un echo doppler pentru artere și vene(avem un dr specialist aici ptr așa ceva) sau ce recomandați d-voastră (e cam problematic cu RMN sau CT din motive financiare)? Scuze că subiectul poate e puțin off topic dar fiind specialist în domeniul eco Doppler am îndrăznit să vă solicit părerea. Credeți că investigația eco Doppler ar evidenția o eventuală ruptură sau alte probleme la ligamente sau în ce măsură m-ar ajuta această investigație?
Vă rog din suflet să-mi dați un sfat ce ar fi mai indicat să fac. Nu vreau să rămân cu sechele că am și alte pb de sănătate și o persoană cu handicap grav ce depinde de mine. Și nici nu aș vrea să las să se agraveze situația și să devină mai greu și mai costisitor de rezolvat!
Vă mulțumesc.
Dumnezeu să vă dea sănătate și putere și să vă binecuvânteze toată viața dumneavoastră.
Cu stimă, Lavinia
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Eco Doppler vene și artere - se văd ligamentele? 24 Noi 2013 12:38 #2979

Ecografia Doppler este destinata arterelor, venelor, inimii in principal.
Poate exclude a o tromboza venoasa.
Cu aceeasi sonda a ecografului se pot examina si partile moi, muschii, tendoanele si chiar nervii.
Daca mai aveti probleme cu glezna si mersul, va pot ajuta la recuperare si scaparea de dureri prin injectiile mele de mezoterapie.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.347 seconds