Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: hernie disc operata

hernie disc operata 20 Apr 2010 23:16 #37

  • Ioana
  • Ioana's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 1
Cum poate functiona homeopatia in cazul unei hernii de disc operate?
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:hernie disc operata 20 Apr 2010 23:42 #38

Este destul de greu de explicat asta.
Ce pot spune sigur este ca a actionat atat dupa operatia clasica de hernie de disc, cat si dupa operatia clasica urmata de operatia cu laser (nucleoplastie).
Nu are treaba homeopatia si acupunctura cu operatia de hernie de disc (HDL).
Operatia de hernie de disc extrage fragmentul de disc intervertebral care apasa pe nerv sau maduva spinarii (responsabil de sindromul de neuron motor si/sau senzitiv). Previne astfel paralizia, prin compresia pe maduva sau nervul spinal.
Homeopatia si acupunctura actioneaza pe caile lor, simplu, eficient.
Fac totusi o precizare, nascuta din experienta mea personala: sunt mult mai bun in homeopatie decat in acupunctura. Totusi, desi prin homeopatie am rezolvat probleme inflamatorii, tumorale, canceroase incredibile, la hernia de disc si sciatica rezultatele spectaculoase le-am obtinut folosind acele, acupunctura.
Este demna de mentionat neurochirurgia, facuta cu profesionism, rabdare, chin, experienta. Este vorba de a te chinui sa scoti doar discul si a lasa corpul vertebral intact ca sa nu se surpe structura coloanei.
Actioneaza in rand cu neurochirurgia profesinista, o afirm si pot sa o sustin cu dovezi.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 22 Aug 2010 23:21 by Dr. Cacovean Adrian.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:hernie disc operata 13 Sep 2010 20:38 #369

Completari:

1. Dintre cazurile de hernie de disc operate, cam 4 din 10 bolnavi au fost operati inutil, cam asa arata un studiu elvetian serios condus:
Spine (Phila Pa 1976). 1997 Jan 15;22(2):203-9: Appropriateness of indications for surgery of lumbar disc hernia and spinal stenosis. Larequi-Lauber T, Vader JP, Burnand B, Brook RH, Kosecoff J, Sloutskis D, Fankhauser H, Berney J, de Tribolet N, Paccaud F.; Institut Universitaire de Médecine Sociale et Préventive, Lausanne, Switzerland. Si va pun linkspre articol: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9122803

Alte studii, o sa le adaug si completez pe parcurs, pentru se vedea clar cam cum sta treaba.


2. "CONCLUSION: Surgery for radiculopathy with herniated lumbar disc and symptomatic spinal stenosis is associated with short-term benefits compared to nonsurgical therapy, though benefits diminish with long-term follow-up in some trials. For nonradicular back pain with common degenerative changes, fusion is no more effective than intensive rehabilitation, but associated with small to moderate benefits compared to standard nonsurgical therapy."

Cam asa este rezultatul unui alt studiu. La link-ul urmator:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19363455

3. Stati asa, am pastrat partea hard pentru sfarsit. Cand o sa postez finalul, Basescu o sa se oftice ca a mers la Viena pentru operatia de hernie de disc si apoi a chemat acupunctori din China, ca tot il durea spatele, obtinea mai multe rezultate la Valcea sau la Centrul National de Homeopatie si Acupunctura Bucuresti sau la orice homeopat sau acupunctor adevarat din Romania si poate intelegea ceva din rostul bolii si beneficia din homepatie ceva. La Valcea ar fi inteles ca in fata bolii suntem egali cu totii si poate s-ar fi facut ceva pentru neurochirurgia si medicina romaneasca cand s-ar fi trezit cu femei in salon si cu septici (situatie generata de manageri de spitale care au target de campanie politica din banii de suferinta ai pacientilor) si ca biletele Viena de sanatate sunt inutile cand in barca decide Dumnezeu cine se urca. Domnule Basescu, te-am votat pentru ca am crezut ca treci pe partea buna si faci ceva pentru Romania si am crezut ca faci ceva ce facut primarul din NewYork, sa pui capat contrabandei si mafiei din Romania. Mai ai timp de asa ceva si poate Duhul Sfant se va indura si se va schimba soarta. Nu sunt arhanghel, nu sunt sfant, sunt doar un umil doctor care inca nu a parasit tara, te rog Domnule Basescu, Presedintele Romaniei din anul 2010, septembrie, fa ceva conform puterii si scopului cu care te-am investit prin votul nostru, cate ceva si pentru poporul tau, iti poti recastiga prestigiul si salva viata, fa macar un dram de bine, reda banii impozitati pentru sanatate, de la tot omul care munceste in Romania, fa sa ramana acesti bani in sanatate. Noi nu avem cu ce face bine oamenii, medicii de azi lucreaza cu medicamente, analize, ii mai si operam uneori. Fa Domnule Basescu un dram de bine pentru Romania, lasa romanii sa se opereze in Romania si sa faca tratamentele in Romania.
Facem un pact si oprim exodul medicilor, al specialistilor si meseriasilor, al profesionistilor din Romania?
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 14 Sep 2010 07:35 by Dr. Cacovean Adrian.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:hernie disc operata 10 Ian 2014 20:19 #3017

  • Anonim
  • Anonim's Avatar
Buna ziua! Tatal meu are hernie de disc, a fost operat acum 15 ani si acum are o recidiva, sta in pat de 3 saptamani are dureri pe picior si amorteli in talpa. La recomandarea unei cunostinte, am decis sa iau legatura cu dvs. L-ar putea ajuta o consultatie la dvs prin acupunctura sau homeopatie?
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.178 seconds