Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: constipatie

constipatie 05 Mai 2010 04:42 #74

  • Violeta
  • Violeta's Avatar
Buna seara,

Sufar de constipatie cronica, am folosit ceaiuri, laxative, seminte de in, triferment. Toate au efect o perioada scurta, dupa care devin ineficiente. Credeti ca m-ar ajuta sa fac acupunctura si cate sedinte ar trebui?

Multumesc
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:constipatie 17 Mai 2010 23:27 #126

Buna seara,


Constipatia cronica se poate trata eficient prin acupunctura.

In primul rand trebuie facut un diagnostic complet alopat, ortodox, apoi un diagnostic energetic (simptome, pulsuri, aspectul fetei, limbii etc.), apoi se poate trece la tratament.

In cazul in care exista o cauza organica, poate chiar grava (un cancer de rect, de colon sau alte diagnostice etiologice redutabile), nu este o greseala sa reglezi scaunul prin acupunctura.

Greseala ar fi in astfel de cazuri amanarea unui tratament deja consacrat (poate curativ in faza in situ, prin rezectie chirurgicala cu sau fara chimioterapie, radioterapie etc.), desi cei care practica medicinile alternative stiu foarte bine ca va aparea altceva daca nu se rezolva cauza (a constipatiei comuna cu cea a neoplaziei sau afectiunii cauzale).

O alta eroare, pe care acupunctorul, homeopatul, medicul de ayurveda o poate face, in lipsa unui diagnostic alopat ortodox este ca, sa spunem ca o constipatie sau orice simptom tratat (durere, febra, tumefiere, ulcer, rana, paralizie etc.), cu care pacientul vine la consult, in lipsa unui diagnostic alopat, se poate sa trateze un cancer sau o alta boala grava, fara sa stie ce a tratat si nici pacientul sa nu stie ce a avut si de ce a scapat.

Mentiune: situatia din urma nu este accesibila constant ca rezultat nici unui homeopat, medic acupunctor (in fapt de medicina traditionala chineza), sau ayurvedist, decat prin munca multa, intelegere, compasiune fata de pacient, daruire, ambitie profesionala si ajutor de sus. Pentru medicul care are acestea si pacientul care cauta asta. Acum situatia este critica in sistemul sanitar si juramantul hipocratic este avariat zilnic prin imixtiuni ale administrativului ales politic asupra actului medical si sanatatii populatiei.
In final, constipatia poate fi abordata eficient prin acupunctura, cu avertizarile anterioare.

Uneori, o singura sedinta se termina cu produs (scaun), urmat de o perioada buna (cu problema rezolvata), alteori sunt necesare mai multe sedinte si urmarea unor alte indicatii terapeutice pe care acupunctorul vi le va da. Este foarte prbabil, ca dupa cateva sedinte de acupunctura, efectuate pentru constipatie, sa aveti si alte imbunatatiri, cum ar fi disparitia unor dureri, ameliorarea ciclului menstrual pentru femei, imbunatatirea potentei la barbati si nu as mai termina raspunsul la aceasta intrebare daca as insirui cate efecte pozitive ati avea dupa sedinte de acupunctura efectuate pentru un sinptom bana cum este constipatia.

Gasiti un acupunctor medic cel mai apropiat de locul de resedinta si mergeti acolo cu incredere.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.173 seconds