Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: addictie

addictie 02 Dec 2011 13:37 #1743

buna ziua,
revin cu o intrebare, cred ca am postat-o gresit.
rugamintea mea era sa-mi spuneti, va rog, daca exista un remediu homeopat pentru addictia de alcool si pentru niste sechele dureroase dupa un traumatism toracic(iulie 2011) soldat cu 3 coaste fracturate si tasare de vertebre.
cu multumiri,
LS
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:addictie 06 Dec 2011 17:03 #1764

Buna ziua si scuze pentru intarzierea raspunsului. Este mai bine ca ati postat aici, ca dincolo sub articol, uitam cu siguranta sa va raspund.
Am sa raspund precis si scurt intrebarilor:
1. Pentru adictia la alcool exista remedii homeopate ajutatoare. Se poate merge in etape, intai o reglare fiziologica homeopata, apoi remediul de constitutie. Mai trebuie si putina vointa din partea pacientului si foarte mult tact din partea apartinatorilor si medicului curant, adictia fiind un fel de a fi ca raspuns la un conflict adanc, poate uitat, sau o stare de nemultumire prezenta, definita sau inconstienta (tot stare conflictuala). Se poate incepe pe cealalata tema, cea cu durerile de spate posttraumatice si pe masura ce tratamentul are efect, se echilibreaza starea mentala a pacientului si se vindeca rana generata de conflict si apoi apare reluarea controlului din partea pacientului si dorinta de a bea dispare de la sine;
2. Sechelele dureroase dupa acel traumatism toracic soldat cu fracturi costale si tasari vertebrale, acestea vor fi primele abordate si pentru asta am un tratament extrem de eficient, incredibil, cu rezultate imediate, cam 15-20 minutecat dureaza o sedinta de homeomezoterapie, parte integranta din medicina reglarii fiziologice, o combinatie intre acupunctura, neuroreflexoterapie, mezoterapie, homeopatie, medicina viitorului si antiageing medicine.
3. In medicina nu exista tratamente miraculoase, exista doar sisteme medicale ortodoxe, alternative, complementare si curente (moda) in cadrul acestor sisteme plus o serie de carari infundate. Pentru partea de tratament care se intampla in cabinet (sau in sala de operatii), cel mai important factor este medicul, pentru partea de tratament de acasa partea care decide este puterea remediului ales de medic, pentru ajungerea la medicul potrivit, aici intervine pacientul si apartinatorii iar pentru tinerea de tratament, responsabilitatea principala o are pacientul si apartinatorii. Perceptia pacientului si apartinatorilor, sunt elemente deloc de neglijat si hotaratoare pentru rezultat, ori perceptia (credinta) poate fi falsa sau corecta. Perceptia influenteaza exprimarea genelor si este la interfata medic-pacient, medicul ajungand astfel tamponul de tavalug intre perceptia pacientului (experientele din viata asta sau cele inscrise genetic sau din mediul in care traieste) si perceptia sa ca medic si om.
Schimbam conversatia, pansam ranile si mergem inainte toti, medic, pacient si apartinatori.
Toate cele bune,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 06 Dec 2011 17:03 by Dr. Cacovean Adrian. Motiv: corectari gramaticale
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:addictie 06 Dec 2011 20:07 #1767

multumesc pentru raspuns , domnule doctor.
acum imi revine mie partea cea mai grea si anume sa-l conving pe pacient ca exista o boala numita addictie l alcool,ca se poate vindeca, sa-l motivez sa accepte tratamentul si sa-i expun beneficiile ce le va avea in urma tratamentului; cat despre sechele sunt sigur ca va accepta mai usor, date fiind rezultatele imediata.
Cand voi reusi sa-l conving, va voi contacta, as prefera sa vin pe str Dristorului.
Inca odata multumiri si sper sa ne auzim cat de curand
LS
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.261 seconds