Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă
  • Page:
  • 1
  • 2

SUBIECT: SCI

SCI 22 Iun 2011 09:56 #992

  • marianna
  • marianna's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 4
Buna ziua domnule doctor
Sunt Mariana. Problema mea e veche si nu stiu ce sa mai fac, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. Un tratament homeopatic nu am urmat pana acum , dar cel alopat nu-mi rezolva problema. Sper sa aveti rabdare sa cititi mesajul meu.
In ianuarie 2009 am facut o ecografie abdominala deoarece aveam o jena continua in partea dreapta , zona bilei. Medicul mi-a spus ca nu am nimic , ca e vorba de bila lenesa si mi-a recomandat sa beau in fiecare zi o cana de ceai de anghinare , tratament de intretinere. Mi-a mai spus ca exista mult aer in intestine. Mi-a scris bilichol , triferment , espumisan. In continuare am avut si perioade mai bune , dar nu grozave , bilichol-ul nu ma ajuta cu absolut nimic, dupa espumisan imi era mai bine . Am continuat sa beau zilnic ceai de anghinare , stiind , dupa cum mi s-a spus, ca scade colesterolul , glicemia…
Prin octombrie 2009 au inceput problemele de tranzit intestinal care au devenit stresante la inceput de 2010. Prin asta inteleg scaune moi , dese , decolorate , urgente , indeosebi dimineata . Tot am sperat ca va trece si tratam cu antidiareice. Dimineata ma ducea sotul la serviciu ca nu ma incumetam sa ies din casa pe jos. Am uitat sa va spun ca in august , la sfarsit, (2009) am fost la o nunta dupa care si eu si sotul am avut diaree. Si a mai fost un eveniment ce m-a marcat : eram pe strada cu tatal meu , si ne-am intalnit cu mama mea. Parintii mei s-au despartit nu tocmai amiabil cu multi ani in urma , tatal meu nu locuieste in tara , a venit la mine in vizita . Acea intalnire m-a facut sa ma simt cel putin inconfortabil , si in maxim 5 minute l-am lasat pe tatal meu pe strada pentru ca am avut nevoie urgent la baie . A fost prima data cand a trebuit sa fug repede acasa la baie , noroc ca eram foarte aproape. Era octombrie 2009. Prin august 2010 am zis ca nu se mai poate si m-am dus la medical de familie. Mi-a spus ca am sindromul intestinului iritabil , si mi-a scris Ibutin si Duspatalin, 3 luni. Mi-a facut bine in sensul ca nu aveam asa multe spasme prin burta dar scaunele erau de cele mai multe ori moi. Tot loperamida ma salva.
N-am stiut ce analize sa-mi fac, nimeni nu mi-a recomandat , de aceea in ianuarie ( pentru ca nu eram multumita de efectele tratamentului) m-am dus si din proprie initiativa mi-am facut niste analize generale . Asa am descoperit ca am diabet pentru care iau Glucopfage XR 500 o tableta seara( mi-a accentuat diareea 6-7 zile apoi totul a revenit la stadiul dinainte) , si am mai descoperit ca am giardia. Am facut tratament cu Zentel 5 zile , pauza 10, apoi iar 5 zile si …surpriza !!! Tranzitul intestinal a devenit normal . Doua luni de zile nu am avut probleme, dupa care , brusc, au aparut iarasi . M-a cuprins depresia cand , fara ca nimic sa o prevesteasca , intr-o dimineata a trebuit sa merg de 4-5 ori la baie. Am stat si am meditat si am decis sa reiau tratamentul pentru giardia. Dupa tratament mi-a fost de asemenea bine dar doar 10-12 zile . Apoi iar diaree…Am uitat sa va spun ca in ianuarie am fost iar la medic , iar ecografie , iar nimic , mi-a zis sa iau niste enzime …pentru alimente nedigerate ce se gasesc in scaun. Am fost la medic si acum doua saptamani cand au reaparut problemele dupa al doilea tratament cu albendazol. A ignorat faptul ca mi-a fost bine dupa Zentel si , dupa o noua ecografie unde totul a zis ca e in regula , a spus ca si ea considera ca e SCI sis a iau Spasmomen si Loperamid la nevoie. Spasmomen am luat o tableta si mi-a fost rau, greata , apoi nu am mai luat.Obisnuiesc mai nou sa iau calciu care ma ajuta la diaree, dar daca mananc , spre exemplu , supa de pastai , iar imi merge burta , cu tot cu calciu. Nu ma deranjeaza atat crampele , spasmele din burta care, oricum , nu sunt mari , de multe ori chiar lipsesc , cat scaunele moi. Si ma deranjeaza ca nu pot manca legume, salate. Eu eram moarta dupa rosii , acum nu le pot manca deloc, e unul din alimentele ce-mi provoaca cel mai mare rau . Acum eu sunt in somaj, dar cand voi merge la serviciu ( sper cat mai repede) ce ma fac? E un handicap social. Si mi-e foarte greu sa imbin dieta pentru diabet cu dieta pentru SCI. Ma gandesc de cate ori ce bine as manca o salata de rosii , ardei , ceapa…Vise.
Am uitat un detaliu , poate important
In perioada cand am luat Zentel, prin februarie , mi-am amintit de recomandarea medicului la care am fost in ianuarie, de a lua enzime ; mi-am autoprescris si administrat vreo doua saptamani de Triferment, cate una la pranz si seara la cina. Nu stiu daca efectul bun s-a datorat si acestuia.
Pe parcursul celor doua luni in care mi-a fost bine am mancat inclusiv varza, salata sau supa si totul a fost OK.
Oare un tratament homeopat ar reusi sa ma ajute? Puteti sa ma ajutati si pe mine? Tare mult mi-as dori ca macar din acest punct de vedere sa nu mai am probleme , pentru a putea sa respect dieta pentru diabet , sperand ca peste ani candva, sa se gaseasca un tratament , un leac si pentru diabet. Eu am 45 de ani . Astept cu multa nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:SCI 22 Iun 2011 22:42 #995

Buna seara,


Am citit toata postarea.
Se poate rezolva.
Din ce oras sunteti?
O sa facem intai o curatenie generala, o detoxifiere generala si un reglaj fiziologic.
Incepem cu medicina reglarii fiziologice, care este intre medicina ortodoxa si homeopatie. Facem intial o detoxifiere generala si un reglaj al tuturor functiilor.
Ati ramas cu o dereglare a motilitatii intestinale, a florei intestinale si a metabolismului ionic la nivelul intestinului, o frica intrata acolo si nedepasita. Restul sunt consecintele acestui dereglaj ca urmare a disnutritiei generata de tranzitul mult prea accentuat. Explicatiile sunt cumva ca sa le intelegeti si deja detasarea a inceput. Restul este treaba mea sa va indrum si ajut cu remediile corecte in a iesi din zona de conflict si sa dam organismului informatia necesara pentru a iesi din boala.
As mai avea nevoie de cateva date ca sa pot face indrumarile corecte: relatii cu privire la alte acuze pe care le aveti, despre somn, despre ciclul menstrual, despre toate bolile diagnosticate pana acum, poate investigatii pe linie hormonala etc.
Cum continuam?
Postari pe site sau mergeti la rubrica cum pot fi gasit si va faceti o programare si mergem rapid si precis la rezolvarea problemei?

Toate cele bune,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:SCI 23 Iun 2011 10:09 #996

  • marianna
  • marianna's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 4
Buna ziua domnule doctor,

Eu sunt din Bistrita. Sunteti primul medic ce-mi spune “se poate rezolva”. Sunt impresionata de promptitudine si disponibilitate.
Cu permisiunea dumneavoastra as dori sa continuam aici din motive pe care le puteti intui. Sunt dispusa sa “ ma las pe mana dvs.” , poate-poate voi scapa de aceasta pacoste. Acum va voi da detaliile necesare.
In general, cu foarte mici exceptii , somnul mi-e bun , odihnitor , rar se intampla acum sa ma trezesc noaptea , desi in urma cu o jumatate de an , un an , ma trezeam des si adormeam greu. Menstruatie nu mai am din decembrie 2010. Problemele cu lipsa acesteia au inceput in urma cu vreo doi ani , am fost la medic mi-a dat tratament pe parcursul caruia mi-a venit si dupa aceea s-a oprit iar. Am mai luat duphaston , imi venea , dar in final nu mi- a venit nici cu duphaston. Medicul a spus ca ramanem asa.
De vreo 4-5 ani iau tratament pentru tensiune ( ranolip 10 mg)si de la inceputul anului iau glucopfage XR 500 , o tableta seara. Mai exista o problema , am lasat-o la urma desi periplul meu pe la cabinete medicale a inceput cu asta :tiroida. In 2008 un medic de medicina muncii mi-a spus sa-mi fac un control la tiroida . Am facut ecografie unde ua fost gasite niste chisturi, va dau datele mai jos. Am facut acupunctura 10 sedinte , sase saptamani pauza , iar 10 sedinte , la final medical mi-a spus ca cel de 3mm s-a resorbit. Am mai fost si la un medic endocrinolog ce mi-a dat eutirox (50mg parca) , am luat sase luni si m-am oprit din proprie initiativa. Am baut vreun an si jumatate ceai de sanzaiene. N-am mai facut nici un control apoi , ecografic vorbind , ca dozarile au iesit bine. Va scriu acum niste rezultate ale unor analize facute:

18.02.2009
Ecografie tiroidiana
LD tiroidian cu dimensiuni de 19/19/55 mm, ecostructura inomogena macroglandulara, fara formatiuni glandulare , prezinta postero-median o formatiune transsonica , rotunda, cu dimensiuni de 3 mm.
LS tiroidian cu dimensiuni de 18/17/57 mm, ecostructura inomogena , macroglandulara , cu modificari ale vascularizatiei, prezinta postero – lateral doua formatiuni transsonice cu dimensiuni de 8mm si 7 mm

Inaite de ecografie facusem urmatoarele analize

27.10.2008
TSH……………….0.98( 0.3-5)
FT4………………..11,24 (8-20)
PROLACTINA……19.28(1.2-19)
ANTI TPO…………0.4 ( < 5.6IU/ML)

09.01.2009
FSH…………………………16.8 ( 2,F:fovul.:6,3-24.0,f.folic.:3,9-12.0,f.lut.:1.5-7.0,meno.:1)
Estradiol…………………….53.90( folic.:18-147, f.pre-ovul.:93-575, f.lut.:43-214, meno.:<58B)

In urma acestei analize mi s-a prescris un tratament hormonal care mi-a readus ciclul menstrual vreme de 3 luni cat a durat tratamentul ( un medicament ce incepe cu “cle…” ) . Apoi am mai luat duphaston dar cantitatea era tot mai redusa pana n-a mai venit deloc.

18.01.2011 –
Cholesterol……………………239 (140-220)
Glicemie……………………….308 ( 70-105)
Triglyceride…………………….295( <200)
Glicozurie ……………………..pozitiv…………ph-5 ( restul- negative)
Fosfaza alcalina………………410 (<240)
GOT-ASAT…………………….50( <46)
GPT-ALAT……………………..63 ( 3-41)
Gama GT……………………….62( 5-32) – eu nu beau alcool nici macar la evenimente
Amilaza…………………………25 (<90)
Bilirubina totala……………….0.97(<1)
Bilirubina directa……………..0.18( < 0,3)
Fier …………………………….76( 50-168)
Calciu seric……………………9.10 ( 8.6-10.2)
Magneziu ………………………1.87(1.6-2.5)

Vsh – 1h……………………..28 ( 2-12)
Vsh- 2h……………………….42( 12-24)

Helicobacter pylori …………..negativ
Giardia…………………………pozitiv

FT4……………………….1.09( 0.76-2.24)
TSH………………………0.53 ( 0.3-6)

27.01.2011- am inceput in 20.01 tratamentul pt diabet
Glicozurie…………………negative
Corpi cetonici……………..negativ
Glicemie……………………176

24.02.2011
Glicemie………………………95 (70-110)
Cholesterol……………………155( 120-210)
Triglyceride……………………102( 40_ 140)

Testele pentru virusul hepatic B si C au iesit negative
Daca veti considera necesar , o sa va scriu si ce apare pe buletinele de la ecografiile abdominale , dar din cate mi s-a spus sunt normale, cu mentiunea ca in 2009 si ianuarie 2010 aparea steatoza hepatica iar acum in iunie nu mi-a mai spus asa ceva. Eu aveam in ianuarie 82 kg. dar m-am straduit , am respectat dieta pt. diabet , am facut miscare si acum am 61 kg. Am 45 ani si 167cm.

M-am confruntat incepand cu vara lui 2007 ( prima senzatie a fost chiar in dimineata zilei cand sustineam lucrarea de licenta) cu niste ameteli caudate. Se invarteau toate in jurul meu dar intr-un mod ciudat , parka mereu incepand din acelasi punct , e foarte greu de explicat. MI-a trecut in momentul cand am inceput sa beau ceai de anghinare , la fel ca si spasmele pleoapei inferioare si uneori superioare . Ameteam cand stateam in pozitie orizontala , cand aplecam capul pe spate sau in fata , cand ma intorceam noaptea in pat, va rog sa ma credeti, ameteam noaptea in somn, motiv care ma trezea si trebuia sa ridic capul. Acum cred ca am scapat de asta , nu mi s-a mai intamplat de mult.

In rest , nu stiu ce-ar mai fi de spus , sunt fericita ca am un baiat( 23 ani) bun si frumos, un sot care ma iubeste ( am avut si probleme dar le-am depasit) , dar uneori ma cuprinde o tristete si plang…sau ma incearca plansul…

Mi-ar fi placut mult sa va intalnesc personal, dar nu se stie niciodata…
Deocamdata astept recomandarile dumneavoastra , cu multa speranta , si sunt dispusa sa platesc ca orice consultatie daca si cum hotarati

Mariana
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:SCI 28 Iun 2011 18:11 #1007

Buna ziua,

Avem 2 variante.
Medicina reglarii fiziologice initial si apoi remediu homeopat unic prin repertorizare sau cu remediu homeopat de constitutie de la inceput.
Facem asa:
Guna Cell
Guna Matrix,
Guna Lympho,
Guna Kidney,
Guna Bowell,
Guna Mood,
Guna Male.
3x10 picaturi pe zi in apa plata, cu o ora inainte de masa, 3 luni.
Pentru reglaj specific endocrin nu am fazele in care s-au determinat hormonii si nu stiu sa interpretez.
De constitutie ar putea fi iridium, causticum sau bromium, o sa reluam discutia pste 3 luni de reglaj fiziologic.
Acidophilus cate 1 cps dupa fiecare scaun moale.
Hepatobil de 3 ori pe zi cate 2 tb, cu 10 minute inainte de masa, 2 luni.

Toate cele bune,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 28 Iun 2011 18:13 by Dr. Cacovean Adrian.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:SCI 29 Iun 2011 19:15 #1017

  • marianna
  • marianna's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 4
Buna seara , domnule doctor
Va multumesc pentru recomandare
Am cautat azi in “n” farmacii si magazine naturiste produsele recomandate si peste tot se uitau la mine ca …la poarta noua. Mi-a parut tare rau. Am cautat pe net , sa le comand , si am gasit site-ul gunas.ro dar vazand ce preturi sunt , am ramas cu gura cascata . Cred ca mi-ar trebui cam 150 dolari pe saptamana, lucru pe care nu mi-l permit. Inca sper ca e o informatie gresita si sper ca puteti sa ma indrumati putin , nu cred ca mi-ati recomandat un tratament ce ,in trei luni, sa ma scoata la aproape 2000 de dolari. Nu stiu de unde sa imi cumpar produsele recomandate, dumneavoastra daca le recomandati poate stiti unde se gasesc. Am citit pe un forum ca City Pharma are remedii homeopate , am fost si la farmacia aceasta dar la fel de in necunostinta de cauza erau si acolo.
Muntumindu-va inca o data pentru bunavointa sper ca , atunci cand veti gasi o clipa libera , sa-mi dati un indiciu
Toate bune
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:SCI 30 Iun 2011 00:41 #1020

Buna seara,

Puteti suna la 0213214556 si cere combinatia ceruta.
www.farmatop.ro
Este o farmacie in Bucuresti. Ati gasit bine sursa.
La telefonul spus de la farmacia din Bucuresti, o sa stie din prima despre ce vorbiti.
O sa primiti combinatia ceruta la un pret accesibil.
Scrieti pe hartie medicamentele cerute ca sa stiti sa le dictati.
O sa reusiti, ca va vad determinata sa obtinem rezultate.
Stiinta mea a dus la accesibilitatea unor tratamente pentru orice om doreste o poarta de salvare.
Cereti sa vorbiti cu o farmacista cand sunati acolo.
O sa aveti lamuriri imediat ce sunati acolo si vorbiti cu una dintre farmacistele angajate si apoi totul o sa fie simplu.

Succes
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.177 seconds