Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: despre picior diabetic

despre picior diabetic 16 Aug 2011 17:26 #1222

 • simona
 • simona's Avatar
 • Deconectat
 • New Member
 • Posts: 2
va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.tatal meu are diabet de gr2 si din luna decembrie are probleme la un picior.vreau sa va spun ca iau amputat 2 degete si a luat antibiotic intravenos.acum iar a facut puroi si are dureri ff puternice.oscilometria e 0 dar ia tratament si glicemia e buna fara insulina.va rog sa ma ajutati fara a ajunge la amputare.multumesc
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:despre picior diabetic 16 Aug 2011 23:01 #1228

Pai cum sa va ajut?
Pot ajuta pacientii internati la mine, pacientii pe care ii consult.
Recomandarile mele au efect cu greu si la pacientii internati la mine pe sectie si se executa cu sprijin complet din partea asiguratilor medicali internati, isi cumpara tot ce trebuie pentru tratament.
Ce scriu eu aici pe acest forum nu are efect in tratamentul intraspitalicesc al tatalui dv., nici in tratamentul prescris de medicul de familie al familiei dv.
Actul medical nu poate fi redus la 2 vorbe pe un site, (descrierea situatiei tatalui dv. facuta in termenii de descriere ai dv.), va trebui sa muiati posmagii si sa ajungeti la un specialist chirurg vascular sau cardiovascular competent.
Nu va pot ajuta de pe site, va pot spune doar ca "traiasca internetul", mai ajung unele persoane in cautare de adevar acolo unde se afla.
Scan de pe toate analizele medicale si toate actele medicale anterioare si poate va spun daca va aflati unde trebuie. Ati pomenit de oscilometrie, evolutie nefavorabila dupa amputare de degete la picioare si diabet.
Pai daca chiar aveti un plan terapeutic de la mine, cu scrisoare medicala si integrare ortodoxa, reglare fiziologica si tratament avansat al plagilor, o veti face?
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 16 Aug 2011 23:03 by Dr. Cacovean Adrian.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:despre picior diabetic 16 Aug 2011 23:22 #1229

 • simona
 • simona's Avatar
 • Deconectat
 • New Member
 • Posts: 2
nu vam detaliat ca degetele au fost amputate pe rand.al 4lea si cel mic.cel din urma lau amputat acum o saptamina in cj si dupa 3 zile a inceput sa faca puroi.nu prea ma pricep dar din auzite gangrena nu este extirpata complet?sau e din cauza circulatiei?acum e internat iar si e sub tratament antibiotic (biograma).va rog sami spuneti dvs daca stiti cv de CLEAR-G FORMULA pt circulatie.sau cum sa mai procedam?va multumesc
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:despre picior diabetic 28 Aug 2011 22:25 #1263

Buna seara,


Raspund destul de tardiv, poate imi spuneti ce s-a mai intamplat intre timp, boala este redutabila si cand diabetul, ajutat de arterita, a ajuns la necroze infectate de degete la picioare, deznodamantul poate fi nefast.


Astept vesti noi,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:despre picior diabetic 13 Feb 2014 15:19 #3024

 • Anonim
 • Anonim's Avatar
Buna ziua domnule doctor si in primul rand felicitari sincere pentru profesionalismul si omenia de care dati dovada!Am citit si eu despre problema medicala relatata mai sus ,cu ingrijorare pt ca este si problema mamei mele si cu incredere ca ma puteti ajuta macar cu un sfat atat de pretios ca toate cele pe care vad ca le dati.Deci, picior diabetic,deget mare necrozat cam mai mult de jumatate,crusta care supureaza,dureri mari.Are diabet insulinodependent(4prize pe zi),face dializa o data la 2zile,fapt pt care e f greu de transportat atat de departe,noi locuind in Bacau.A facut in vara 2013 10 f VASAPROSTAN,in dializa,s a simtit mai bine dar acum s a umflat piciorul,celelalte degete sunt f inchise la culoare,cel necrozat,cu puroi.Va rog mult,ajutati ne cu un sfat,un plan de tratament,dati ne putin din harul dumneavoastra,poate se mai poate ceva bun si pentru ea.DE 3 ANI SE CHINUIE SA MENTINA ACEASTA NECROZA CU aloe vera spray,betadine sol. bai calde zinic,impachetari cu varza+tratament cu pentoxifilin cp.Oingrozeste gandul amputarii si suporta cu stoicism durerea.Astept un raspuns de la dumneavoastra ca pe ultima speranta de care ne agatam!Va doresc tot binele din lume!Multumesc !
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.352 seconds