Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: vasaprostan

vasaprostan 21 Feb 2011 11:00 #751

am fosta diagnosticata cu trombageita obliteranta si specialistul in cgirurgie vasculara de la Spitalul Fundeni (Bucuresti) recomanda tratament cu Vasaprostan care, spune domnia sa, este gratuit prin CAS. Eu sunt din Galati si am fost cu iesirea din spital si scrisoarea de recomandare la specialistul de chirurgie vasculara din Galati sa imi dea reteta pentru a depune dosar la CAS Galati. Specialistul spune ca nu poate sa dea ca il amendeaza si deja are o amenda de 20 de milioane de lei. Intrebarea mea este urmatoarea: se da sau nu se da gratuit vasaprostanul? Cu multumiri anticipate!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:vasaprostan 21 Feb 2011 11:18 #752

Vasaprostan beneficiaza de gratuitate si in baza recomandarii de la o clinica universitara, coordonatorul pe program judetean, un chirurg vascular sau in lipsa lui un cardiolog, face un referat si cu astea se merge la CAS locala pentru aprobare.
Vedeti ca este o rubrica cum pot fi gasit si sunati la spit jud Valcea si cereti cabinetul din policlinica de chirurgie vasculara. Veti primi acolo informatiile necesare.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:vasaprostan 21 Feb 2011 13:05 #754

Trebuie ca medicul cardiolog sa va faca o adresa catre casa prin care sa solicite cantitatea de vasaprostan necesare.Si da, este gratuit!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.157 seconds