Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: varice inghinala

varice inghinala 20 Oct 2010 23:14 #412

buna,va rg frumos sa-mi spuneti ce tratament as putea face pentru varice inghinala. va multumesc.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:varice inghinala 22 Oct 2010 11:03 #416

Varice inghinale sunt varice care se vad in regiunea inghinala. Sunt date de ramuri ale crosei venei safene interna si pot fi izolate, din ramurile crosei safenei interne care vin sa se verse in crosa intre valva ostiala safena incompetenta si valva urmatoare, dar pot fi si primele semne vizibile ale unei boli varicoase ce cuprinde toata safena.

Tratamentul varicelor inghinale difera in functie de starea valvelor venei safene, care trebuie examinata pe toata lungimea, exsitenta perforantelor incompetente si de inventarul complet stabilit prin examen ecografic Doppler venos profesionist.

In functie de constatarile ecografice Doppler, se expun pacientului obiectivele tratamentului, modalitatile de realizare a acestor obiective (prin tratament conservator sau radical chirurgical sau printr-un procedeu de sclerozare (laser, radiofrecventa, foam sclerotherapy (sclerozare cu spuma), sau chirurgicala cu catgut), avantajele si dezavantajele fiecarei metode, procentele de recidiva si cele de suces, pericolele asociate fiecarui procedeu si radicalitatea si siguranta procedeelor existente, precum si preturile impuse de variantele terapeutice, durata de spitalizare, durata de impotenta functionala postprocedurala etc.

Discutia poate sa se transforme in tratat pe aceasta tema si nu avem aceasta intentie.

Cel mai simplu, apelati la un medic specialist in aceasta patologie, care sa stie sa opereze, sa sclerozeze prin toate metodele, sa faca ecografie Doppler si veti afla un raspuns precis, individualizat pentru varicele dumneavoastra.

Cu stima,
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 22 Oct 2010 11:05 by Dr. Cacovean Adrian. Motiv: completari
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.197 seconds