Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Grupul YAHOO "Medici-Rezidenti"

Grupul YAHOO "Medici-Rezidenti" 12 Sep 2010 14:06 #365

Grupul YAHOO "Medici-Rezidenti" - Grupul oficial al Medicilor Rezidenti din Romania - va asteapta la adresa :

health.groups.yahoo.com/group/Medici-Rezidenti/

Veti gasi optiunea "Join this group"


Cu aproape 800 membri (medici rezidenti, dar si specialisti din toate orasele Romaniei) si in continua crestere grupul isi propune sa creeze o legatura mai stransa intre medicii de diverse specialitati, pentru o colaborare cat mai buna si un schimb de idei, pareri, opinii, ganduri, nemultumiri, griji, sau satisfactii profesionale. Prin membrii sai, grupul isi propune sa aduca informatii de interes medicilor, atat pentru formarea profesionala (stiri referitoare la manifestari stiintifice, acitivitati diverse, etc) cat si diverse activitati legate de timpul liber. Grupul va facilita schimbul rapid de informatii intre medicii (in special acele informatii de interes general).

Cu stima,
Sorin
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Grupul YAHOO "Medici-Rezidenti" 12 Sep 2010 23:27 #367

Buna seara,


M-am inscris deja la acest grup, desi, dupa cum ati vazut, nu mai sunt rezident de ceva vreme.

Studentii (in cazul medicilor rezidenti, studenti prelungiti, dupa o facultate grea, inca una mai lunga) sunt persoane care inca nu au mintea si creierul batute in cuie, medicii invata permanent, la fel profesorii si reprezentam astfel unul dintre pilonii intelectualitatii din orice regim.

Va felicit pentru ca aveti organizatie (grup) si ne alaturam fortele sa atingem obiective urgente pentru practica medicala din Romania.

La aceasta sectiune suntem medici si lasam sa se alature orice roman care doreste sa traiasca intr-o tara cu un sistem medical sigur si eficient.

Dumneavoastra, grupul medicilor rezidenti din Romania, sunteti inrolati intr-un sistem de invatamant de performanta mai lung decat impune formarea in orice meserie si profesie din lume.

Va intrebati desigur daca mai stati in Romania macar pana la sfarsitul rezidentiatului sau plecati sa va finalizati pregatirea in alte tari care v-ar primi cu bratele deschise si cu o paine mai alba decat vina si culpa din care traieste medicul din Romania.

Am fost si eu rezident destul de lunga vreme (7ani si jumatate) si cunosc situatia voastra si gustul panii de rezident. Am locuit cam 4 ani in spital. Eu cand eram rezident speram ca pana la urma situatia de la noi din tara se va imbunatati. Lucrurile au evoluat altfel decat sperantele de atunci. Pentru dumneavoastra medicii de azi, situatia este alta acum si pleaca medicii pe capete acum.

Lucrurile in viitorul apropiat vor merge in cadere libera si daca nu facem ceva, vom pleca cu toti. Cand practica medicala este compromisa si singurul raspunzator este cadrul medical si tu incerci sa faci medicina in conditiile actuale din Romania, pai este ca si cand ti se cere ca bucatar sa faci un cozonac, nu ti sa da drojdie, nici faina, nici oala, nici foc etc. si sta unul cu arma la tampla si te impusca daca nu iese cozonacul. Nu-ti mai vine sa faci pe bucatarul si poti fi James Oliver, te impusca pe loc.

Mare beneficiu internetul in zilele noastre. Ei incearca sa elimine toti profesionistii si specialistii si intoxica oamenii cu informatia lor si cand oamenii se prind de fals, creeaza diversiuni si invrajbesc clasele sociale (pacientii contra cadrelor medicale in cazul nostru).

Adevarul elibereaza.


Ei stiu asta.

Mesaj pentru orice medic si pacient doreste o practica medicala sigura in Romania si stoparea plecarii specialistilor din orice domeniu (medical si celelalte profesii si meserii):

Va faceti cont pe site, primiti informatia si solutia de rezolvare pe cale pasnica.

Poate reusim sa oprim varsarea de sange si eventualele dictaturi: cand temperatura din casa va fi egala cu cea din afara in lunile de iarna care urmeaza, pai oamenii nu vor mai avea de ce sa stea in casa.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Ultima editare: 13 Sep 2010 07:40 by Dr. Cacovean Adrian.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.151 seconds