Cronica zilei

DIFERENTA care face DIFERENTAVa invitam la Workshop-ul "Tehnici de utilizare a DISPOZITIVELOR MEDICALE cu COLAGEN in tratamentul patologiei osteo-musculo-articulare in reumatologie, ortopedie, traumatologie, neurologie, balneo-fizio-terapie si medicina recuperatorie" sustinut de PROF. DR. NICOLA LUIGI ALFIERI din MILANO.
Un eveniment interactiv in care aveti posibilitatea de a va insusi toate tehnicile de injectare (mezoterapie, injectarea in puncte TRIGGER, puncte simptomatice), avand sansa de a le aplica in activitatea dumneavoastra imediat.
Workshop-ul va avea loc in data de 18.11.2012, începând cu orele 9:30 a.m., la Phoenicia Grand Hotel (Bd-ul Alexandru Serbanescu, Nr. 87, Sector 1, Bucuresti).

DISPOZITIVE MEDICALE GUNA cu COLAGEN bazate pe ultimile descoperiri in domeniul biologiei moleculare, fizicii cuantice si medicinii traditionale.

  • Produse naturale fara efecte secundare, siguranta in administrare, eficienta, toleranta, absenta reactiilor alergice, origine naturala.
  • Asigura tratamentul specific si selectiv pentru patologia osteo-musculo-articulara a fiecarei regiuni anatomice.
  • Instrumentul ideal noninvaziv la indemana atat a medicilor generalisti cat si de specialitate( reumatologi, neurologi, balneo- fizio-terapeuti) pentru a imbunatatii calitatea vietii pacientilor cu afectiuni cornice, reumatismale, osteo- musculo-articulare si managementul durerii in cazurile acute.
MERITI SA ITI DAI SANSA SA DESCHIZI UN NOU CAPITOL IN ABORDAREA TERAPEUTICA A PACIENTILOR TAI
INCEPAND DE ACUM !!!

Taxa de participare este de 450 Ron, suma ce se poate depune in contul RO95RZBR0000060012323891, GUNAS.RO SRL, Raiffeisen Bank, Tecuci, pana la data de 10.11.2012 si 500 Ron dupa aceasta data.
Vă stăm la dispoziţie pentru alte informaţii şi înscriere la numerele de telefon 0722832701, 0742039077 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Meritati sa va acordati aceasta sansa , inscriindu-va ACUM!!!
Vă dorim multe împliniri şi bucurii,
Echipa GUNAS.RO

Share this article:

">
Rate this blog entry:
Minunata sanatate a copiilor nevaccinati
Lipitori