Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Acidophilus Plus
Inteleptii Chinei considerau sanatatea intestinului egala cu sanatatea inimii.Astazi stiinta ne confirma acest lucru prin studiul ecosistemului intestinal care reprezinta un numar imens de bacterii probiotice, ce traiesc in intestinul nostru pentru a ajuta digestia. Primele studii au fost efectuate de savantul Ilia Ilici Mecinikov (care avea origine jumatate romana) observand efectul bacteriilor din iaurturi asupta imunitatii. Astazi studiile sunt detaliate, dat fiind ca bacteriile probiotice au multiple roluri in ce priveste sanatatea generala a organismului, studiindu-se chiar rolul unor enzime produse de bacteriile intestinale probiotice in vindecarea unor afectiuni (Bifidobacterium Longum).
Deci vorbim de bacteriile prietenoase omului, pe care tratamentele, in special cele antibiotice, le distrug in buna masura. De aceea, medicii, in trecut recomandau consumul de iaurt odata cu tratamentuul antibiotic sau pana nu demult, drajeurile de B complex.

In prezent, prin studiile avansate in acest domeniu, multe companii producatoare de alimente integrale, dispun de tehnologii avansate pentru a produce preparate cu fermenti lactici activi, care refac echilibrul microflorei intestinale.
Astfel, acidophilus plus de la GNLD, integrator de flora bacteriana intestinala, reuneste intr-o capsula 3 miliarde de lactobacili, echivalent a 10 portii de iaurt sau 5 portii de lapte pe baza de acidofilus. Este recomandat in diaree, constipatie, balonare, in alcoolism, dupa consumul de medicamente, antibiotice, dupa o dieta saraca in nutrienti, in stresul cronic si persoanelor care nu reusesc sa serveasca cel putin 3 mese pe zi.

Raportul optim intre germenii acidofili de fermentatie (80% -pe colonul ascendent si transvers) si putrefactie (20% -in colonul descendent si sigmoid)) intalnit la persoane sanatoase, este regasit si in compozitia acidofilus plus, care il face preparatul ideal in tratamentul constipatiei, diareei si balonarii. Cand predomina constipatia, reziduurile toxice se formeaza in exces si se absorb in sange, unde vor incarca ficatul, suprasolicitand acest organ vital, care este creierul chimic al corpului. Ficatul consuma multa energie pentru a neutraliza aceste toxine, astfel persoanele constipate si balonate se plang de stare de oboseala. Ceea ce nu mai poate metaboliza ficatul, excesul din aceste toxine, merg sa suprasolicite rinichiul, apoi sistemul cardiovascular (hipertensiune, tulburari de ritm etc.), se pot depune in jurul articulatiilor (reumatism), ingreuneaza eliminarea bilei (staza, colici biliare, litiaza veziculara), sistemul nervos central (manie, ranchiuna, insomnie, iritabilitate contiuna, soldata cu depresie in final pana la epuizare). Acidofilus plus poate constitui o usurare pentru dv., pentru seful sau membrii din familie constipati si balonati.
In caz de diaree, acidofilus plus este cel mai bine echilibrat dintre probioticele existente pe piata. Cand se incheie diareea, cu acidophilus plus nu se trece invers, in constipatie si balonare.

Compozitia Acidofilus Plus :
1.    Lactobacillus acidophilus
2.    Lactobacillus bulgaricus
3.    Lactobacillus paracasei
4.    Bifidobacterium animalis
5.    Streptococus thermophilus
6.    Lactobacillus rhamnosus previne diareea din cadrul infectiilor cu rotavirusuri la copii, diareea cronica la copil şi adult, reduce riscul infectiilor respiratorii la copii, are rol profilactic si curativ in dermatita atopica la copii, reduce riscul de reactii alergice, reduce permeabilitatea intestinala si are efect curativ in sindromul de intestin iritabil.

Acidofilus Plus nu trebuie sa lipseasca din dieta persoanelor vegetariene, bogata in fibre cu rol de prebiotice, care impreuna cu probioticele, formiaza simbioza.
Multi medici, in special pediatri, s-au confruntat cu infectii ale tractului intestinal, greu de tratat cu antibiotice, mai ales cand este vorba de diareile de calatorie. Acidofilus plus este o solutie convenabila in astfel de situatii.

Ca urmare a normalizarii florei bacteriene, acidofilus plus poate transforma intestinul gros in organ de eliminare si de mentinere a sanatatii. Se evita astfel clismele si alte mijloace de curatire intestinala, nelipsite de agresivitate si riscuri.

Acidophilus Plus pune bacteriile probiotice in intestin la treaba in sinteza de vitamine din grupul B. Vitaminele rezultate sunt naturale si au biodisponibilitate superioara celor sintetice. Astfel putem obtine rezultate frumoase in caz de neuropatii (diabetica, alcoolica, toxica etc.),  dar si asupra sistemului nervos central, retinei si rincichiului.
Experienta practica rezultata din utilizarea de milgamma, thiogamma, B complex, alanerv, forme injectabile de vitamina B a dus la concluzia ca nici unul dintre pacientii tratati nu si-au imbunatatit starea clinica (la fel de amortiti, la fel de reci mainile si picioarele, functia renala neimbunatatita) etc.
Cu acidofilus plus am obtinut vindecarea neuropatiei, ameliorarea functiei renale, a vederii.
Numeroasele beneficii şi disponibilitatea produsului, alaturi de lipsa de riscuri şi efecte secundare in administrarea acuta sau cronica, ma face sa afirm ca este un produs unic, ce merita sa ajunga la cat mai multi oameni, sanatosi sau bolnavi.