Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 
Modalitatile sunt simptome caracteristice care ajuta la alegerea remediului şi reprezinta situatiile în care simptomele se agraveaza sau se amelioreaza.

Agravare la pranz dupa masa, dupa sculat, dupa efort cerebral, la aer rece şi uscat. Nux vomica

Agravare dupa cea mai miga ingurgitare de lichide sau mancare, la dureri de spate noaptea în pat şi dimineata la sculare. Staphysagria

Agravare noaptea la caldura patului cu transpiratie profunda care nu ajuta la ameliorarea simptomelor. Mercurius solubilis.

Agravare de la efort cerebral, nu este capabil sa gandeasca sau sa lucreze cerebral, durerile de cap se agraveaza la caldura soarelui sau apare slabiciune ca urmare a ei, în plus ameteli şi senzatie de anesteziat. Natrium carbonicum.

Senzatia ca fiecare respiratie ar fi ultima . Apis

Schimbarea simptomelor: Pulsatilla, Ignatia, Nux moschata.

Lipsa totala de reactie şi durere la boala grava: Opium

Tendinta de nepotolit de a strange dintii şi de a musca tot ce intra în gura: Phytolacca

Mirosul de mancare face greata mare pana la lesin. Orice boala este atunci cand acest simptom este accentuat atunci Colchium este remediul potrivit.

Agravare catre miezul noptii, în special intre 1-3 dimineata, la stat intins pe partea bolnava, prin frig şi umezeala. Dureri arzatoare. Ameliorare la aplicare de caldura şi prin alimente şi bauturi calde. Arsenicum album.

Nu suporta absolut deloc mirosul de tutun. Ignatia

Nu suporta sa fie atins sau privit, este trist şi prost dispus. În special cand sunt prezente boli de stomac, rau şi vomitat. Antimonium crudum.

Pofta mare de bauturi alcoolice, se imbata cu mare placere dar dupa aceea se simte rau. Selenium

Inrautatire la presiune sau strangere. Indiferent la orice organe sau la orice boala, cand se simte durere la cea mai mica atingere sau presiune sau cand nu suporta ca ceva sa fie strans, sugrumat sau senzatie de sugrumat la gat sau în piep, atunci este un simptom important pentru Lachesis.

Agravare la aer cald, în camere incalzite, în pat cald, seara. Ameliorare la aer liber, rece, proaspat. Pulsatilla.

Agravare la vreme umeda şi furtunoasa, în special inainte de furtuna. Agravare la repaus şiameliorare la miscare. Rhododendron.

Agravare la repaus şi la inceputul miscarii, ameliorare dupa miscare mai multa. Rhus toxicodendron

Boli de orice cauza insa în special cele reumatice care sunt pornite sau agravate de schimbare de vreme de la cald la rece. Dulcamara.

Agravare de la miscare, indiferent de boala. Cand pacientul se simte bine la repaus şi orice miscare mica il face sa sufere, suferinta care se agraveaza cu cât mai mare este miscarea. Atunci Bryonia est eremediul potrivit. În plusla Bryonia se mai constata şi : ameliorare prin presiune, pacientull vrea sa stea pe partea cu durere sau sa exercite presiune asupra ei.

Agravare de la sperietura sau cauza bolii fiind sperietura, cu efect imediat sau tardiv, cu teama şi frica de la sperietura. Agravare de la aer rece şi uscat sau raceala de pe urma lui atunci cand sunt prezente neliniste, teama. Aconitum

Camera calda face durerea de cap sa creasca, patul cald durerea în fata. Glonoinum.

Agravare de la schimbarea de vreme de la vreme uscata la vreme umeda. Astma şi gripa la stomac cu imbalonare şi ragaieli sau diaree. Natrium sulfuricum

Simptomele incep pe partea dreapta şi se continua pe partea dreapta dupa care se intorc pe stanga din nou. Piciorul drept devine rece; fracturi pe dreapta, indiferent de boala, inflamatii la ovare, dureri de mijloc care incep din dreapta şi se duc pe stanga: Lycopodium

Pofta mare de dulciuri sau zahar, ragaieli şi galagie din intestine. Argentum nitricum

Toate acestea si multe altele le gasiti in farmacia Farmatop Trading
Adresa: str. Dristorului, nr.2, bl. B7, sc 2, ap. 20, sect. 3, Bucuresti
tel: 021.321.45.56
email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.