Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Homeopatia
Homeopatia este cel mai frumos sistem terapeutic integral, cea mai frumoasă forma de medicina alternativa, apropiata de gandirea noastra occidentala, aducatoare de satisfactii profesionale (pentru medici) și vindecari minunate pentru pacient.

Homeopatia este un dar venit pacientilor si medicilor care doresc vindecarea adevarata.

Homeopatia este o metoda de tratament extraordinar de eficienta, care tratează omul ca un intreg (in totalitate, trup si suflet) si compenseazi avantul fantastic al medicinii ortodoxe (in care sunt inrolat si eu, prin chirurgia cardiovasculara pe care o practic).

Homeopatia este sora cea nebagata in seama a medicinii hipocratice, ratusca cea urata, cenusareasa medicinii occidentale.

Homeopatia este ceea ce-i lipseste medicinii occidentale ca să poata face fata sistemelor integraliste, unitare, legate, orientale.

Homeopatia este o medicină a omului intreg, este o medicina informationala, energetica, divina prin stimularea fortelor proprii ale omului, bulversate de ceva anume in cursul vietii si care au nevoie de ceva anume spre a gasi drumul spre refacerea ordinii și a sanatatii.
Add comment
Load Previous Comments
 • Domnule doctor, spuneti-mi va rog, daca exista tratament homeopatic pentru 1:addictia de alcool<br />2:sechele dureroase dupa un traumatism toracic cu fracturarea a 3 coaste si o tasare vertebrala.<br />Cu multumiri,<br />LS

  Short URL:
 • Guest - Iren Cal-Alb

  Domnule doctor, <br /><br />Pentru acnee (stafilococ absent, demodex absent, nu este cazul de ovare polichistice etc) - o cauza ar putea fi candida, aveti expertiza in acest caz? Macar un tratament homeopat. <br /><br />Multumesc!

  Short URL:
 • Guest - cucu ileana

  ciroza hepatica ce tratament se poate pentru a nu mai acumula likid

  Short URL:
 • Foarte multe tratamente. Le aflati la consult.

  Short URL:
 • Buna ziua,domnule doctor!

  As fi interesata de un tratament contra cazeum la amigdale. Din cand in cand mi se mai formeaza cazeum si as dori un remediu homeopat. Am auzit despre dulcamara dar nu stiu ce dilutie sa folosesc (CH15?) si dupa ureche nu pot lua. Cum se ia si cat timp? Sau imi puteti recomanda altceva ? Va multumesc anticipat!

  Short URL:
 • Tratamentele contra branzei la amigdale nu se fac in fata urechii sau in ureche. Luati Dulcamara cum vreti, in ureche, sub limba, pe limba, CH 15 sau 30 sau 200 sau M sau LM, daca v-ati gandit bine scapati de branza, daca nu nu scapati. Nu mai incercati sa faceti pe propriul doctor sau incercati mai cu curaj cu homeopatele: nu veti da gres cu propriile edcizii, decat sa nu apelati la profesionisti in timp util. Nistor Lavinia, sunteti simpatica si mi-ati permnis un raspuns care va contribui multora.

  Short URL:
 • Guest - Mihaela G

  Buna seara, As vrea sa stiu daca exista tratament homeopat pentru tratarea obezitatii si care ar fi acela.Cu multumiri Mihaela G

  Short URL:
 • Exista tratament homeopat pentru obezitate.
  Tratamentul homeopat pentru obezitate este chiar tratamentul homeopat.

  Short URL:
 • Buna seara , domnule doctor ! Sotul meu a fost diagnosticat cu Lyme in Ungaria toamna anului trecut si se afla sub tratament cu antibiotice pe o perioada de trei luni jumate . Recent a fost diagnosticat cu Tuberculoza . Tinand cont de faptul ca a fost muscat in 2011 de o capusa si nediagnosticat la timp pe un RMN apar leziuni de demielinizare . Inainte de inceperea tratamentului cu antibiotic, oscilometria la piciorul drept era 6 si respectiv 2 ; piciorul stang era 5 si respectiv 1,5 . Acum, dupa trei luni de tratament oscilometria la piciorul drept e 4 si respectiv 0,5 iar la piciorul stang e 3 si respectiv 0 . Mentionez ca sotul meu are varsta de 42 de ani , o greutate de 56 de kg . O stare de slabiciune generala si o proasta coordonare motorie care determinat si un dezechilibru la mers . Va rog mult, sa ma ajutati cu un tratament homeopat sau naturist !
  Multumesc anticipat !

  Short URL:
 • Consultatie, stabilire prioritati si plan de iesire. Alt raspuns nu am.

  Short URL: