Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Homeopatia
Homeopatia este cel mai frumos sistem terapeutic integral, cea mai frumoasă forma de medicina alternativa, apropiata de gandirea noastra occidentala, aducatoare de satisfactii profesionale (pentru medici) și vindecari minunate pentru pacient.

Homeopatia este un dar venit pacientilor si medicilor care doresc vindecarea adevarata.

Homeopatia este o metoda de tratament extraordinar de eficienta, care tratează omul ca un intreg (in totalitate, trup si suflet) si compenseazi avantul fantastic al medicinii ortodoxe (in care sunt inrolat si eu, prin chirurgia cardiovasculara pe care o practic).

Homeopatia este sora cea nebagata in seama a medicinii hipocratice, ratusca cea urata, cenusareasa medicinii occidentale.

Homeopatia este ceea ce-i lipseste medicinii occidentale ca să poata face fata sistemelor integraliste, unitare, legate, orientale.

Homeopatia este o medicină a omului intreg, este o medicina informationala, energetica, divina prin stimularea fortelor proprii ale omului, bulversate de ceva anume in cursul vietii si care au nevoie de ceva anume spre a gasi drumul spre refacerea ordinii și a sanatatii.