Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
- Constipatie indaratnica. Scaune neregulate, tari, ca de oaie. Uscaciunea mucoaselor; intepaturi in anus care creeaza stari proaste. Lenea intestinelor fara dureri, scaun greoi insotita de ruperea anusului cu sangerari si senzatie de rana. Hemoroizi. Natrium muriaticum D 6-12.

- Constipatie ca urmare a lenii intestinelor si a parezei a partii finale ale intestinului gros. Senzatie de cartof in anus care doreste sa iasa afara. Anacardium D 6-30.

- lenea partii finale ale intestinului gros, chiar si scaune moi necesita sfortare, pacientul nu simte nevoia de golire. Alumina D 10-30-200. Remediul se potriveste bine la persoane slabe, anemice sau la copii mici. Bryonia D 6-15-30 este un remediu suplimentar care are simptome similare.

- Scaune dese si fara folos; scaune mici cu golire insuficienta ca urmare a nefunctionarii adecvate a intestinului gros. In special la persoane brunete cu ochi caprui, burta umflata, limba incarcata. Nux vomica D 6-15-30-200.

- Scaun tare, uscat si care se farama, in parte acoperit cu secretie, care iese foarte greu. Stare melancolica, trista. Inrautatire seara si noaptea. Amonium muriaticum D 3-4.

- Scaun tare, uscat si faramicios, iesire necompleta, tendinta la crampe. Inrautatire dupa pauze de liniste, mancarecare. Imbunatatire la miscare si la aer liber. Magnesium muriaticum D 30-15-4.

- Constipatie ca urmare a lipsei de secretiilor, scaun uscat, tare, fara nevoia de a iesi. Inrautatire dupa miscare. Imbunatatire la presiune. Bryonia D 4-6.

- Constipatie indaratnica. Constipatie la gravide. Scaunele se lipesc de anus ca lutul. Simptome tipice: tip de om arogant, mandru, suprasensibil, enervari isterice legate de actul sexual. Inrautatire la liniste, in camera si seara. Platinum D 4-6-12. In principal un remediu pt. femei.

- Constipatie alternanta cu diaree, in general la batrani. Diaree cu resturi de mancare nedigerata. Scaune tari si lichide in acelasi timp. Presiune in stomac. Inrautatire de la fierbinte, de la mancare, dupa udari cu apa rece. Antimonium crudum D 4-6.

- Atonie, pareza a intestinului ca urmare a slabicunii sau ca urmare a crampelor dupa scaun uscat si noduros. Nu se simte nevoia de a iesi afara. Opium D 8-30 alternat cu Nux vomica D 4.

- Constipatie brusca, incapatanata, de cateva zile cu umflarea burtii si senzatia ca ceva se misca in ea; constipatie cronica cu scaune inchise la culoare, tari, de multe ori mari. Scaunul intra cateodata si inapoi in anus. Thuja D 6-15-30. Remediu se potriveste la constitutia limfatica.

- Nevoia de a iesi fara succes, cu dureri mari de la sfortare si inrosire a fetei; scaun greoi din cauza la hemoroizi, hemoroizi care ard, mananca, durerosi, rana. Inrautatire la mers, vorbit tare. Causticum D 6-15-30.

- Constipatie la femei in timpul sarcinii sau la boli ale aparatului genital. Sepia D 6, Graphites D 3-4.

- Constipatie la apendicita. Bryonia D 3, in special la persoane blonde cu ochii albastri; Nux vomica D 4 la bruneti

- Constipatie cronica si de durata. Lycopodium D 6, in cazuri cronice Lycopodium D 30 si des cate o o doza de Sulfur D 30, in special la persoane predispusi la guta si la boli de rnichi, vezica si organe genitale.

- Constipatie cronica cu dureri de cap si imbalonoare. Scaun greu si uscat cu tendinta de iesire prin anus a intestinului gros. Acest lucru se intampla indeosebi la cei cu afectiuni de ficat, vezica biliara.
Podophyllum D 2-6.

Toate acestea si multe altele la farmacia Farmatop Trading
Adresa: str. Dristorului, nr.2, bl. B7, sc 2, ap. 20, sect. 3, Bucuresti
tel: 021.321.45.56
email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.