Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Mail, de la un pacient, citit aseara, pe la 21.45, inca nemancat toata ziua.
Decat sa ma apuc sa scriu o ora, hotarasc sa il sun, imi da-se numarul de telefon.
Il sun si vorbesc cu dumnealui direct, lucru care face mai mult decat vreo 10 mailuri.

Uite ce mail primesc:

"Stimate D-le Dr. Cacovean Adrian,
Răspunsul Dvs. urgent şi promp prin telefonul pe care l-am primit aseară m-a surprins foarte plăcut şi mi-a umplut inima de bucurie că un cadru medical poate să sune un pacient pentru a-i rezolva o problemă nu chiar urgentă. Până la 71 de ani nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Am ţinut nepărat să vă scriu aceste rânduri pentru că am dormit foarte liniştit, lipsi de griji şi plin de speranţă. Bucuria şi fericirea vin din interior, nu din afară aşa cum scria OSHO. Bucuria pe care mi-aţi indus-o face cât toate medicamentele pe care mi l-aţi prescris data trecută şi recomandările de care aveam nevoie m-au liniştit aşa de tare că am putut simţi acea bucurie de care vă spuneam.
Am recurs la acel truc de a vă contacta ştiind bine că "un meseriaş poate fi găsit şi în pădure dacă şi-ar deschide atelier acolo".
Dacă nu lăsăm bucuria să treacă(curgă) prin noi atunci când o simţim şi nu ne creem momente de bucurie ne creşte colesterolul şi ne îmbolnăvim şi ne întrebăm mereu dece suntem bolnavi, eh, tocmai din acest fapt, că românul a uitat să se mai bucure pentru că nu a mai avut motive de la revoluţie încoace iar când există prilejul nu o face. Motivele trebuie
să ni le creiem şi să ne bucurăm de tot ceea ce ne reuşeşte. Vă rog să vă bucuraţi şi Dvs. pentru cuvintele de laudă pe care vi le-am făcut şi mulţumirile pe care vi le aduc pentru recomandările făcute.
Cu stimă şi recunoştină, al Dvs. pacient, A. D.
Multă sănătate şi toate cele bune!"

Vorba buna si a fi langa pacient sunt la fel de importante ca tratamentul!