Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 
Azi am inceput bataia cu polineuropatia demielinizanta mixta, senzitiva si motorie, Charcot-Marie. Diagnostic pus electromiografic.
Injectiile mele au dezmortit instant picioarele. In plus, s-au incalzit.
Tot electromiografia va arata vindecarea si prognosticul nefast (degradare progresiva si incurabilitate), pus de neurolog, va fi retras de chiar neurolog.

Cistita acuta: usturimi la urinat, urini tulburi, mers din 5 in 5 minute la toaleta pentru cateva picaturi de urina fierbinti.
Alternative terapeutice: urocultura cu antibiograma (aflam rezultatul peste o saptamana).

Dar ce te faci cu usturimile si mersul zi si noapte la toaleta pana atunci? Sau sa dai ciprofloxacin sau alt antibiotic eficient in infectiile urinare. Oricum efectul nu apare cum inghiti prima doza de antibiotic, chiar daca microbul este sensibil. Trec cateva zile pana scapi de usturimi.

Varianta aleasa: acupunctura prin injectii cu homeopate. Cam 10 intepaturi au fost, la ultima injectie, a disparut orice simptom. In plus s-au incalzit picioarele, pe unde intra frigul direct la vezica si a trecut durerea de ceafa. Tratamentul a durat 30 secunde si urmatoarea mictiune, peste cateva ore, a fost normala, cu urini limpezi.
O alta varianta era homeopatia clasica, dar trebuie sa te duci la farmacie sa gasesti remediul, ca nu le poti avea toate remediile existente in cabinet.

Cand iei remediul portivit, in homeopatie, vindecarea este la fel, in minute, in cistita acuta si infectia urinara.

Nu-i asa ca este frumoasa medicina, cand o faci cu drag si intelegi ce are nevoie omul ca sa se faca bine?

Cu drag al dumneavostra,
dr. Adrian Cacovean