Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Definiţie
Medicina regării fiziologice (Physiological Regulating Medicine -PRM) reprezintă cea mai actual integrare a Medicinii Convenţionale şi Medicina Alternativă şi Complementară. Se bazează pe datele ştiinţifice din domeniul biologiei moleculare şi în special cele psiho-neuro-endocrin-imunologice.

Medicina regării fiziologice consider fiinţele umane ca o unitate a minţii şi corpului, le analizează ca pe o reţea complexă psihică-neurologică-endocrină-imună (PNEI, Psycho-Neuro-Endocrine-Immunology network), le investighează biochimia şi abordează tratamentul bolilor printr-o strategie combinată care ţinteşte inducerea mecanismelor de autoreglare, capabile să restaureze echilibrul homeostatic şi să menţină intact toate funcţiile organice.

PRM s-a imaginat pornid de la o idee revoluţionară: readucerea unui organism bolnav la funcţionarea (fiziologia) normal de dinainte de boală, prin folosirea unor combinaţii de medicamente care conţin, alături de remedii homeopatice clasice, molecule biologice active denumite mesagere (neuropeptide, hormone, interleukine, şi factori de creştere), care controlează şi reglează funcţiile organelor în condiţii de sănătate.

Folosirea moleculelor mesagere în doze foarte mici are o importanţă inovatoare particulară, acestea fiind denumite doze fiziologice joase. Mai mult, aceste medicamente în doze foarte mici, sunt activate printr-un procedeu farmaceutic de preparare denumit SKA (Sequential Kinetic Activation- Activare kinetică secvenţială), astfel dozele mici fiind la fel de active ca medicamentele administrate în dozele din farmacologia clinic normală, dar fără efectele adverse şi colaterale ale celor din urmă.
Add comment

People in this conversation

 • Guest - violeta scrociob

  Inca am sentimentul trairii unui miracol;dupa multi ani in care am suportat dureri de articulatii, de coloana, de sciatic, cervicale, stari de rau general, digestie proasta, tiroida dereglata (cu plus de kilograme)si alte dereglari(de fapt nu prea mai era ceva care functiona normal)acum, ca ma simt bine,pot afirma ca s-a intamplat un miracol.Dupa aproximativ 10 ani de nopti nedormite normal din cauza acestor stari,desigur fapt care a generat afectiuni in lant,timp in care ma simteam in fiecare clipa obosita, ca si cum puterea si viata se scurgeau incet-incet, cu fiecare secunda,timp in care m-am simtit asemenea unei epave,Dumnezeu a hotarat ca trebuie sa cunosc unul din instrumentele sale. L-am cunoscut- se numeste ADRIAN CACOVEAN- MEDIC (polivalent). Si tot pe Dumnezeu il voi ruga sa ii multumeasca in locul meu, pt ca eu nu voi reusi niciodata sa fac acest lucru asa cum ar merita!<br /> Am beneficiat de unul din tratamentele pe care le practica dl dr Cacovean, numit mezoterapie. Desi ar putea parea incredibil, inca dupa terminarea primei sedinte m-am ridicat de pe pat fara niciun efort sau durere fizica. Pana sa ajung acasa ma simteam ca un "nou-nascut" fara nicio urma din ceea ce simtisem inainte;dureri sau stari de rau. Nu puteam sa cred ca imi puteam misca bratele si trunchiul fara dureri.Puteam sa merg fara sa ma doara piciorul avand in verede ca eram in plina criza de sciatic .Sunt la a VI-a sedinta si ma simt bine, totul a inceput sa se regleze , apa din tesuturi se elimina,iar kilogramele sa se piarda ! ce este mai important insa,odata cu disparitia acestor probleme infloreste si psihicul, iar psihicul meu a inflorit! MULTUMESC DOMNULE DOCTOR!

  Short URL:
 • Guest - delia tertan

  Buna seara,

  Sunt medic primar neurolog la oradea si va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune cum as putea sa ma inscriu la cursuri de mezoterapie pentru a-mi putea trata pacientii refractari la tratamentul alopat.

  Cu consideratie, Delia Tertan

  Short URL:
 • Le puteti face cu mine cand adun suficient oameni. Pentru aceasta imi lasati numarul de telefon pe facebook sa va pot suna si sa intrati in posesia telefonului meu.
  Toate cele bune si scuze pentru intarzierea raspunsului.

  Short URL:
 • Guest - hosting

  http://www.institut-neuro-ikigai.com/wp-content/uploads/2019/08/web-hosting-provider-25445.jpg

  Short URL: